top of page

ElCimdigital.cat

  • elcimdigital3

FRIDAY 13th: THE GAME

Updated: Nov 29, 2018

Joan Aneas

Voldria manifestar la meva opinió sobre el meu video joc preferit, el Viernes 13 en castellà, que tot i portar un temps al mercat, es segueix jugant-se bastant.


Portada del videojoc

Viernes 13, és un joc survival horror desenvolupat per “IIIFonic”, i publicat per “Gun Media”. Va ser llençat mundialment el 26 de maig del 2017, el joc, es basa en la franquícia de pel·lícules (amb el mateix nom) que pertany a la companyia New Line Cinema.

El joc té dos modalitats, l’assassí (Jason) i els supervivents (els monitors).

Però només pot haver-hi un assassí, que el joc decideix aleatoriament, la resta són supervivents.


La missió dels monitors, és escapar amb vida, mitjançant “el cotxe”, “la llantxa”, trucant a la policia, o trucant a Tommy Jarvis (respresenta que el primer jugador que mori, es converteix en aquest, si l’han trucat, i ha de distrure a Jason o matar-lo per que els monitors puguin escapar). En canvi, Jason ha d’intentar matar a tots els monitors abans de que escapin, mitjançant unes habilitats com el TP (teletransport), o veure en tot moment on es troben els monitors.


Tots els personatges estàn basats en la pel·lícula de veritat, per exemple, Jason del “hombre del saco” surt a la VI part de la saga.


En conclusió, ho recomano a tots aquells a qui els hi agrada el horror-suspense, i tot i que no t’agradi, perquè no fa gaire por, segurament t’agrada, perquè és un joc col·laboratiu, i que per passar una bona estona està molt bé.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

1-O

banc de.JPG
bottom of page