EL BARÇA GOLEJA EL REAL MADRID I SENTENCIA LOPETEGUI

Updated: Nov 29, 2018

Gerard Canet i Arnau Val

L’equip blaugrana celebrant el 5-1, amb Piqué ensenyant la maneta

Un hat-trick de Luis Suárez, un gol de Coutinho i un de Vidal deixen els blancs a set punts del líder.

El barça s’ha imposat clarament en un clàssic marcat per les absències de Leo Messi i Cristiano Ronaldo. El partit ha començat molt bé per als blaugranes ja que Philippe Coutinho ha avançat l’equip local al minut 11 amb una gran jugada de Jordi Alba arribant a la línia de fons per banda esquerra i fent una passada enrere per l’arribada del brasiler.

Phlippe Coutinho, celebrant l’1-0 amb els seus companys.

20 minuts després ha arribat el segon on el VAR ha intervingut en la primera vegada de la història dels clàssics. Varane ha tirat a terra Suárez d'una puntada per darrere després que l'uruguaià li guanyés la posició i l'àrbitre Sánchez Martínez ha xiulat penal a favor dels blaugranes després de consultar la pantalla. Luis Suárez s'ha encarregat de xutar i marcar el 2 a 0.

Luis Suárez, dedicant el 2-0 al seu fill acabat de néixer.

El Barça podria haver ampliat el marcador si no hagués estat per Thibaut Courtois, amb una gran aturada al xut d’Artur. Amb el 2-0 es va arribar al descans.

Gràcies als canvis de Lopetegui, incorporant Lucas Vázquez, el Madrid arribant a la porteria de Ter Stegen amb més facilitat. Només va necessitar cinc minuts per reduir diferències amb un gol de Marcelo després d’un parell de rebots i un caos dins l’àrea.

Marcelo, després de marcar l’únic gol dels blancs.

Després del gol dels blancs, el Barça ha començat a fer aigües en defensa, amb arribades perilloses de Ramos, Bale i un pal de Modric en el minut 55. El Madrid s’ha llançat a l’atac buscant l’empat i en conseqüència ha deixat espais a la defensa i Luis Suárez ha aprofitat per fer el tercer al minut 74 en un gran contraatac i una gran assistència de Sergi Roberto.

Des de llavors, el Madrid s’ha desinflat i ni l’entrada de Marco Asensio al terreny de joc ha servit per millorar la imatge dels blancs. Un error garrafal de Sergio Ramos ha deixat en safata el hat-trick de l’uruguaià, superant Courtois amb una vaselina.

Luis Suárez celebrant el seu primer hat-trick aquesta temporada.

El barça s'exhibia al camp amb un Madrid retratat i a falta de 3 minuts pel final, el recent incorporat Arturo Vidal, que ha substituït Arthur, ha completat la maneta amb un cop de cap després d’un gran centre de Dembélé.

Arturo Vidal celebrant el seu primer gol com a blaugrana.

D’aquesta manera els blaugranes deixen els blancs a nou punts del lideratge i sentencien Lopetegui a una més que possible destitució.

93.165 persones al Camp Nou, rècord de la temporada.