top of page

ElCimdigital.cat

  • elcimdigital3

UN NOU ARTISTA HA NASCUT A TERRASSA

Updated: Nov 29, 2018

Claudia Lòpez, Mireia Salmerón i Claudia Pajuelo


MIKI NÚNYEZ, UN CONCURSANT ACTUAL D’OPERACIÓN TRIUNFO 2018, QUE NO HAURÀ DE VIATJAR MOLT LLUNY PER ENTRAR A L’ACADÈMIA.


Foto del concursant Miki Núnyez

Miki Núnyez és un noi que va estudiar a l’escola Cultura Pràctica de Terrassa durant la seva infància i quan ja va acabar els estudis obligatoris va anar a estudiar Administració i Direcció d’Empreses (ADE) a Los Angeles i a Londres.

És vocalista principal del grup de versions català ‘Dalton Bang’ amb cinc components.

El 30 de maig, el jove terrassenc es va presentar al càsting d’Operación Triunfo 2018 (OT), un programa de telerealitat en forma de concurs de música que pretén formar cantants de música comercial.



Ha aconseguit guanyar-se al públic no només amb la seva veu sinó amb la seva presència escènica i la seva simpatia ja que està molt entregat en el concurs, que es fa al costat de casa seva, al parc audiovisual de Terrassa.

També té molt bona relació amb els seus companys, que en comptes de tractar-los com a contrincants, s'ajuden entre ells. Això és un dels aspectes positius d'aquest concurs, ja que els concursants treballen en equip.

En presentar-se al famós concurs televisiu va triar la cançó de ‘Prefiero’ d’un dels seus grups de música preferits, ‘Antílopez’, que van anar un dia a visitar l’acadèmia on ells estan establerts durant tres mesos.

Ha estat votat com a preferit del concurs un cop a la gala on va interpretar la cançó ‘El Patio’ de Pablo López . En altres gales ha interpretat cançons; ‘ El ataque de las chicas cocodrilo’ de Hombres g, ‘Shallow’ de Lady Gaga amb Bradley Cooper…


Antílopez.

Aquesta setmana en Miki interpretarà la cançó ‘Una Lluna a l’Aigua’, del grup Txarango, qui li ha donat ànims ja que ell volia cantar en català dins del concurs. Aquest serà el primer concursant en la història ‘d’Operación Triunfo’ que cantarà una cançó en català molt coneguda i amb molt de ritme. Aquest fet ha creat molta polèmica a les xarxes socials, ja que hi ha gent que no hi està d’acord, tot i que en aquest programa televisiu ja s'havien cantat cançons d'altres idiomes que no fossin el castellà, com ara l'anglès, el francès, l'italià i fins i tot el gallec. No seria la primera vegada que hi ha hagut polèmica a les xarxes, una altra concursant anomenada Àfrica també va patir molt assetjament per internet.

Tot i això, el Miki dona salts d’alegria, ja que li ha agradat molt la tria dels professors de l’acadèmia.

Al primer assaig de la cançó de Txarango l’egarenc va fer una actuació que va arrencar els aplaudiments dels companys i va provocar que la directora de l'acadèmia, Noemi Galera, acabés cantant amb ell.


Què passarà a la següent gala?

El Miki creuarà la passarel·la o quedarà nominat? Tot depèn del públic i sobretot de la decisió del jurat. Això sí, els professors estan molt contents del seu progrés a l'acadèmia i estan segurs que ‘ho petarà’ a la següent gala amb la interpretació del famós tema de Txarango.

8 views0 comments
banc de.JPG
bottom of page